Vyhodnocení třídění SB

31. října 2010 v 13:37 | naruto109 |  Vyhodnocení SB
ahojky lidi tady je vyhodnocení třídění sb taak tady to je:
Sbéénka která zůstávají:
1.Yoshiko
2.Hanako-chan
3.Keiko-chan
4.Anet
5.Temari-san
6.Shikamaru Nara
7.Tyno10
8.Ája
9.Tarei
10.Shikashi
11.Saki
12.Danka
13.Mickey
14.NikusheQ
15.Eve-san
16.Kaida-chan
Sbéénka ktrerá mají pozastávbu a zůstavají:
1.Naoki
2.Lilly-san
3.Snílek
nová sbéénka samozřejmě zůstavají:-)
1.Kiyoko-chan
2.Sayuri
3.nana
4.Konoe Nayoko
Sbéénka která se nezapsali a mažu je(bohužel)
1.Alice Haruno-chan
2.Marky
3.Aeryn
4.Sakura Nyu-chan
5.Timil Uchiha
6.Dituše
7.Titus
8.Ino Sukey
tak takhle to je zatíím pa
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 miyu miyu | Web | 31. října 2010 v 13:47 | Reagovat

?

2 MIYU MIYU | Web | 31. října 2010 v 13:57 | Reagovat

pockat on je helowin 8-O

3 Trhlá Ginovo Kiyí-chan ♥Twé eSBénko♥ Trhlá Ginovo Kiyí-chan ♥Twé eSBénko♥ | Web | 31. října 2010 v 14:21 | Reagovat

Ju zustawam XD tobě tky happy Halowen XD

4 Shikamaru Nara Shikamaru Nara | Web | 31. října 2010 v 14:25 | Reagovat

Jóooo zůstávám :DD Taky happy haloween :) Docela by se mi ten svátek líbil i u nás - ale tak jako třeba v anglii - prostě s trick or treet :D Navíc další možnost si oblíknout cokoli a vypadat strašně :DD Tady si většinou lidi daj dýni na zahrádku a konec. škoda.. A jak se máš?

5 Kaida-chan Kaida-chan | Web | 31. října 2010 v 14:32 | Reagovat

To jsem ráda=)

6 Marky Marky | E-mail | Web | 31. října 2010 v 14:33 | Reagovat

Bohuzel, driv jsem se k pocitaci dostat nemohla...
... ale tak se mej krasne ;-)

7 Nana Nana | 31. října 2010 v 14:40 | Reagovat

jééé :-)

8 Mischeeeel Mischeeeel | Web | 31. října 2010 v 14:43 | Reagovat

Som tam lebo spiš Niky... Vďaka...

9 Tarei Tarei | Web | 31. října 2010 v 16:01 | Reagovat

děkují :)

10 Ája *SB* Ája *SB* | Web | 31. října 2010 v 16:28 | Reagovat

Tak to jsem dopadla dobře :D a taky ti přeju happy Halloween nebo spíš horribly Halloween?XD

11 ~ Lady.CrystalGlance ~ Your Noble Friend ^^ ~ Lady.CrystalGlance ~ Your Noble Friend ^^ | E-mail | Web | 31. října 2010 v 16:43 | Reagovat

vďaka :)

12 Yoshiko Yoshiko | Web | 31. října 2010 v 18:30 | Reagovat

Sem tam hurá. Díkes :-D

13 Sukey Verča Otaku Hane Lambertová Sukey Verča Otaku Hane Lambertová | Web | 31. října 2010 v 18:39 | Reagovat

no...ty ses mi vlastně taky nezapsala... :D tak nic no :D

14 Saki Saki | Web | 31. října 2010 v 19:16 | Reagovat

sem tám jóóó

15 Eve-san Eve-san | Web | 31. října 2010 v 19:44 | Reagovat

Jéé 15 moje štastný číslo .. :))

16 Timil Uchiha Timil Uchiha | Web | 31. října 2010 v 21:27 | Reagovat

nemaž mě voe! :-D to je taky nápad udělat třídění Sb ze dne na den, já byl na vejkend pryč, až příště budeš třídit doufám že to dáš aspoň na 3 dny. Jinak doufám že mě nesmažeš

17 Anet Anet | Web | 1. listopadu 2010 v 14:50 | Reagovat

jo sem tam :D

18 ○Danka○ ♥Sbéčkoo♥ ○Danka○ ♥Sbéčkoo♥ | Web | 1. listopadu 2010 v 19:50 | Reagovat

Jsem ráda, že zůstávám :)

19 Sakura Nyu-chan Sakura Nyu-chan | Web | 3. listopadu 2010 v 18:20 | Reagovat

No nic no..Promin ale k počítači jsem se nemohla dostat-důvody jsem psala blbne net,ale to je jendo měj se

20 Alice Haruno-chan Alice Haruno-chan | Web | 3. listopadu 2010 v 19:10 | Reagovat

Oh my Jashin! to je pruser, čo? xP tak gomeeeen =.=" nehodlám sa vyhovárať na sťahovanie, lebo by to bolo trapne xP tak teda... sayo :-(  :-) a keby si sa dakedy ukázala na nejakom Istro-cone or Anime show daj vedieť ;-) ps: super design. Ops to už som kecla xP a nech sa ti darí ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama